Long Term Dynamic Skin Program

U wenst dat uw wagen gedurende lange tijd schittert ? Dan is het Long Term Dynamic Skin Program zeker iets voor u …

 

BLACK HORSE – Adrenalizing Car Products

Gebaseerd op meer dan 25 jaar praktijkervaring heeft de Zwitserse producent BLACK HORSE een hoogwaardige productlijn van exclusieve autoverzorgingsproducten ontwikkeld die zorgt voor een langdurige opvallende verschijning van uw auto. De in samenwerking met de racesport ontwikkelde producten “hiloader”, “uploader” en “reloader” zorgen voor een verbluffend resultaat! Door het Swiss Label van BLACK HORSE bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit en bent u verzekerd dat uw lak en andere ondergronden van de auto zowel binnen als buiten niet wordt behandeld met agressieve chemische ingrediënten.

BLACK HORSE – Long Term Dynamic Skin Program

BLACK HORSE heeft een uniek autoverzorgingsprogramma ontwikkeld, waardoor er met een minimum aan producten een langdurig maximum resultaat gerealiseerd wordt. Afhankelijk  van de staat van de auto wordt uw auto in minimaal 20 stappen in “show room staat” opgeleverd. Met een minimum aan inspanning kunt u daarna uw auto langdurig blijven beschermen en onderhouden. U kunt dit ook door onze BLACK HORSE Premium Partners laten doen via een BLACK HORSE Long Term Dynamic Skin abonnement.

Het BLACK HORSE Long Term Dynamic Skin Programma wordt alleen uitgevoerd door BLACK HORSE Premium Partners met jarenlange ervaring in het verzorgen van exclusieve auto’s. Alleen de meest ervaren topprofessionals kunnen zich BLACK HORSE Premium Partner noemen en zijn special getraind om het BLACK HORSE programma aan te bieden.

Het Long Term Dynamic Skin Program zorgt voor een jarenlange:

  • – bescherming van ondergronden, zoals lak, chroom, kunststof en ramen.
  • – verminderde aanslag van hechtend vuil, waardoor de auto eenvoudig is schoon te houden
  • – hoogglans voor de chroom en lak
  • – insecten barrière
  • – UV-filter
  • – waterafstotende werking

uploader – Long Term Dynamic Skin

Langdurige basisbescherming bestaande uit de meest hoogwaardige polymeer waxen. Over deze basislaag wordt een “reloader film” gelegd, die eenvoudig blijvend onderhouden kan worden, waardoor een jarenlange bescherming van de auto ontstaat.

reloader – High Speed hooglansverzegeling

Afhankelijk van de manier waarop de auto wordt gebruikt onderhouden, zal de filmlaag worden aangetast. De High Speed Hoogglansverzegeling van BLACK HORSE is speciaal ontwikkeld om deze filmlaag met 1 product snel en eenvoudig voor alle ondergronden te onderhouden. Black Horse helpt u in een paar minuten aan een prachtige en opvallende Look en Feel van uw auto. Binnen en buiten.

Abonnementen

Als u uw auto niet zelf blijvend wil onderhouden, bieden de BLACK HORSE Premium Partners u de mogelijkheid om te kiezen voor de unieke BLACK HORSE reloader abonnementen. Door deze abonnementen kunt u uw auto regelmatig volledig laten verzorgen en daardoor jarenlang blijvend schoonhouden en beschermen.

Membership

Bij een Long Term Dynamic Skin Programma kunt u BLACK HORSE Member worden. Als member geven de BLACK HORSE Premium Partners een garantie op de behandeling. De duur van de garantie is afhankelijk van de abonnementen die u bij hen afsluit. Daarnaast kunt u als member gebruik maken van leuke acties en kortingen op o.a. race evenementen, producten en merchandising.

 

Prijs: Volgens offerte – Coating vanaf €395+BTW – Abonnementen €50-€75 +BTW

Klik hier voor een impressie van 1 van onze behandelde voertuigen, welke een Long Term Dynamic Skin aangemeten kreeg…