Nano Coatings

Al onze aangeboden coatings zijn producten van Top-kwaliteit en worden ook volgens de gevolgde opleidingen uitgevoerd ! 
Wij werken zelf voornamelijk met 5 Types Coatings voor: het Lakwerk, de Ruiten, Rubbers & Plastics, Leder en Textiel (ook om cabrio-daken te behandelen).

  1. Lakwerk: SiCarbon+ Ceramic Guard (Ceramic Carbon – Nano)
  2. Ruiten: SiO2 (Ceramic Liquid Glass- Nano)
  3. Rubbers & Plastics: SiO2 (Ceramic – Nano)
  4. Leder & Textiel: SiO2 (Ceramic – Nano)

Een coating ? Wat & Waarom ?

Coatings zijn het neusje van de zalm op het gebied van bescherming van een bepaald oppervlak. Vroeger hadden we een bescherming voor het lakwerk in de vorm van een wax en op het dashboard en de panelen van het interieur kon met een cockpitspray een beschermlaagje worden aangebracht. Ook wij zijn hiermee opgegroeid.

Coatings zijn ontwikkeld om dit in de eerste plaats uiteraard ook te doen, beschermen. Maar dan in de meest extreme vorm tegen bijna alles, zelfs chemicaliën.


Het Lakwerk:

SiCarbon+ Ceramic Guard: een uniek product, beter dan elke voorgaande coating, op basis van het SiCarbon+ molecuul. Een revolutionaire coating met een zeer goede bescherming en een sterke water- en vuilafstotende werking op de autolak. Hierdoor wordt wassen zeer eenvoudig. Insecten verdwijnen als sneeuw voor de zon en de lak is optimaal beschermd tegen straatvuil, zout, UV-straling, agressieve chemicaliën (ph2 tot ph13) en alles wat de autolak van buitenaf bedreigt. Daarnaast geeft Ceramic Guard een extreem hoge en zichtbaar diepere glans en kleurdiepte aan de lak.

=> De doorbraak van deze coating start op moleculair niveau. Waar veel coatings gebruik maken van silicium oxide (SiO2) is bij Ceramic Guard het oxide (zuurstof) vervangen door carbon (koolstof.) Door deze moleculaire aanpassing ontstond het SiCarbon+ molecuul met als groot voordeel een betere laagdichtheid.

Bij SiO2 verdwijnt tijdens het proces van uitharden 30% van de laagdikte, terwijl SiCarbon+ een maximaal verlies heeft van maar 5%. Het carbon zet zichzelf vast tussen het silicium waardoor Ceramic Guard uiteindelijk een hogere dichtheid behoudt. Dit resulteert in een betere krasbestendigheid, flexibiliteit en permanente hechting van de nano-moleculen op de lak die alleen te verwijderen zijn door middel van polijsten.

Door de jarenlang opgebouwde kennis op het gebied van bescherming is de fabrikant erin geslaagd de nieuwste polymeer technieken toe te voegen aan de SiCarbon+ coating. Hierdoor ontstaat na applicatie een druppel contacthoek van 110° gecombineerd met een extreem glad oppervlak.

Ceramic Guard kan enkel worden aangebracht door Aangestelde Specialisten -waar wij met trots mogen bijhoren- die weten hoe ze de coating moeten aanbrengen en weten wat de lak nodig heeft voordat de coating wordt aangebracht. Een goede voorbehandeling van de autolak is onmisbaar en heeft een grote invloed op het uiteindelijke eindresultaat.

Ceramic Guard Garantie:

Ceramic Guard geeft een standaard garantie van 3 jaar op het behandelde lakwerk en deze is zelfs verlengbaar tot een een Ceramic Guard 4Life-garantie. Met een jaarlijks terugkerende controle- en onderhoudsbehandeling bij ons, bekomt u zo een continuering van de garantieperiode. De garantie schuift een jaar door per controle- en onderhoudsbehandeling. Zo kunt u een levenslange garantie op de bescherming van uw auto claimen.

Bij deze behandeling krijgt u van ons nog een extraatje om uw wagen verder te onderhouden.

Prijzen vanaf €600,- +BTW


De Ruiten: Deze Coating is op basis van Vloeibare-Glastechnologie, welke eens uitgehard het oppervlak afsluit en tevens zo hard wordt als glas.

Exact dezelfde coating wordt gebruikt door de NASA en in de scheep- en luchtvaart.

Het veranderd de Cx waarde van uw voertuig in positieve zin (officieel getest in de windtunnel!)

Contacteer ons voor meer info !!!