Contacteer ons

Contacteer ons

NAXCAR DETAILING

BEHANDELINGEN

Onderaan vindt u de meest voorkomende behandelingen voor uw wagen. (Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen en afhankelijk van de grootte en staat van uw voertuig). Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen of indien u een offerte-afspraak wenst te maken.

De genoemde behandelingen en prijzen zijn van toepassing op wagens met een normale (gloss) finish, tenzij anders vermeld wordt. Contacteer ons indien u behandelingen voor een wagen met matte lak of satijn finish zoekt. 

Gezien de grote diversiteit aan lakfouten en imperfecties noemen we geen prijzen voor lakbewerkingen zonder het voertuig eerst bekeken en gecontroleerd te hebben. Het laten nakijken van uw wagen is uiteraard vrijblijvend

Wij hebben door de jaren heen ervaring opgebouwd met personenwagens, sportwagens, gelimiteerde wagens, wagens uit musea, oldtimers, terreinwagens, bestelwagens, vrachtwagens, kraanwagens, mobilhomes, caravans, trailers, …

Wenst u meer informatie over onze coatings? Neem dan een kijkje op: onze aparte pagina over coatings of contacteer ons met al uw vragen.

Nog niet gevonden wat u zocht? Kijk misschien ook hier: 


CLEAN & WAX PACK: PRIJS VANAF:€ 145,- + BTW

Deze behandeling is mogelijk in combinatie met diverse soorten hoogwaardige wax en kan zo worden afgestemd op uw eis (Blends, Teflon of Carnauba) vanaf €145,- +BTW. Het omvat een specifieke behandeling om de lak optimaal te voeden en te beschermen. Hierbij gaan we een speciale op uw eisen afgestemde wax zorgvuldig met de hand aanbrengen.
STAP 1 Voorreinigen + Reinigen Exterieur (Incl. Sluitkanten & Velgen)
STAP 2 1) Aanbrengen Synthetic Polymer Wax
STAP 2 2) Lichte dieptereiniging van de lak
STAP 2 3) Aanbrengen specifiek afgestemde wax
STAP 3 Ramen schoonmaken buiten
STAP 4 Banden behandelen en voeden

CLEAN & COAT PACK: PRIJS VANAF:€ 150,- + BTW

Deze behandeling is speciaal voor diegenen die een extra boost willen qua lakbescherming & diepglans, maar méér willen dan wat een standaard wax kan bieden. Dit is 1 van onze populairste behandelingen omdat de wagen echt een coating krijgt die 4-8 weken (of 4 wasbeurten lang) op de wagen blijft zitten. Een compleet nieuw, revolutionair soort coating ! Deze is tevens geschikt om 1 a 2x per jaar aan te brengen op reeds gecoate voertuigen die door ons behandeld werden met 1 van de Nanolex Coatings zoals de Shield, SI3D of SI3D Ultra om als het ware een extra laag coating aan te brengen op het voertuig. (lak, rubbers, velgen & ruiten!)
STAP 1 Voorreinigen + Reinigen Exterieur (Incl. Sluitkanten & Velgen)
STAP 2 Aanbrengen Clean & Coat
STAP 3 Nabehandelen Coat
STAP 4 Ramen schoonmaken exterieur
STAP 5 Banden voeden met speciale gel

SIMONIS PACK: PRIJS VANAF:€ 220,- + BTW

Met deze behandeling krijgt uw lak een upgrade, deze zal schitteren en de fijnste krasjes worden verwijderd. In de volksmond kennen we deze behandeling als Simoniseren, maar wij doen dit dan op de Professionele manier: Machinaal en met 100% Precisie (100% hologramvrij resultaat !) De lak ondergaat een machinale poetsbehandeling met een geavanceerde polish om lichte lakdefecten/oxidatie te verwijderen, welke een diepe glans creëert en tevens een goede beschermende factor heeft. (Tot wel 8 maanden!)
Met deze behandeling krijgen wij de meeste verkleurde lakken terug in een nette staat.
Deze behandeling is erg populair om 2x per jaar te laten uitvoeren, dan blijft uw wagen in topvorm en is deze voorbereid op elk seizoen !
STAP 1 Velgen Reinigen met aangepaste reinigers
STAP 2 Handwas met Microfiber en Wax-shampoo
STAP 3 Dieptereiniging van de lak
STAP 4 Laklaag machinaal poetsen
STAP 5 Ramen schoonmaken buiten
STAP 6 Banden behandelen en voeden

DETAIL PACK: PRIJS VANAF:€ 500,- + BTW

Een complete schoonheidsbehandeling voor het exterieur van uw voertuig !
(Prijzen voor nieuwe wagens op aanvraag na bezichtiging van het betreffende voertuig)
Dit pack omvat een dieptereiniging van de lak (inclusief standaard reiniging van de velgen) met optimale lak upgrade:
We polijsten de lak met een compound, gevolgd door een polish en behandelen na met een fijne tot ultra fijne polish. (Minstens in 3 stappen, om tot het beste resultaat te komen)
doffe of geoxideerde lak tot het maximale verbeteren qua zichtbaarheid.
Na deze behandeling zal de glans en reflectie tot diepglans hersteld worden en zullen (was)krassen (niet voelbaar),
De afwerking wordt gecreëerd met een zéér hoogwaardige bescherming, standaard gebruiken wij hiervoor een afgestemde waxlaag.
Maar wij kunnen deze behandeling uitbreiden naar uw wens, gaande van afgestemde wax tot zelfs een Carnauba waxlaag van Swissvax of indien u dat tikkeltje meer wenst maar niet voor een Nanolex SI3D behandeling opteert, een Shield Ceramic Coat behandeling die 20.000km zal meegaan. (volgens offerte)
STAP 1 Voorreinigen + Reinigen Exterieur (Incl. Sluitkanten & Velgen)
STAP 2 Dieptereiniging van de lak
STAP 3 Laklaag Polijsten Cutting/Compound
STAP 4 Laklaag Polijsten Polish
STAP 5 Laklaag Polijsten Finish
STAP 6 Laklaag Polijsten Ultra Finish
STAP 7 Aanbrengen Beschermlaag
STAP 8 Ramen Schoonmaken exterieur
STAP 9 Voeden Kunststoffen en Banden

CERAMIC GUARD SICARBON+: PRIJS VANAF:€ 600,- + BTW

Dit pakket bevat het complete detail-pakket inclusief SiCarbon+ Ceramic Guard Nano-Coating voor zowel gebruikte als nieuwe wagens.
-> Upgrade met Ruiten Coating op basis van SIO2 (vloeibaar glas) of coating van de plastics en rubbers is uiteraard mogelijk, vraag voor uw offerte !
Deze coating is het allernieuwste op de markt! Top of the Bill zoals ze weleens zeggen! De Nano-moleculen van deze coating zijn op basis van Koolstof waardoor ze nog dichter op elkaar zitten dan een coating op basis van SiO-moleculen. Deze maakt de lak krasbestendiger, Extreem glanzend en glad en uiteraard Super hydrophobisch (watervrezend). Behandelde voer-, vaar- en vliegtuigen zijn ook veel makkelijker te onderhouden. Deze behandeling is absoluut niet te vergelijken met iets wat u ooit eerder zag ! De SiCarbon+ Coating komt met een geregistreerde garantie van 3 jaar ! Die zelfs verlengbaar is naar een garantie 4Life! Prijzen zijn vanaf €600+BTW
STAP 1 Voorreinigen + Reinigen Exterieur (Incl. Sluitkanten & Velgen)
STAP 2 Dieptereiniging van de lak
STAP 3 Polijsten volgens offerte
STAP 4 Ramen schoonmaken exterieur
STAP 5 Afplakken van het voertuig
STAP 6 Ontvetten
STAP 7 Aanbrengen SiCarbon+ Ceramic Guard Nano Coating
STAP 8 + Evt. Polijsten & Aanbrengen SiO2 Coating op de ruiten
STAP 9 Banden voeden met speciale gel

SI3D GLASS COATING: PRIJS VANAF:€ 100,- + BTW

Uw ruiten krijgen heel wat te verduren in de loop der jaren. Ook hiervoor hebben wij een aangepaste behandeling, welke alleen maar positieve gevolgen heeft. Deze extra harde laag is onzichtbaar ! Maar u merkt duidelijk het verschil ! Levensuur van deze coating: ca. 15.000km
STAP 1 Ruiten ontvetten
STAP 2 Dieptereiniging van de ruiten
STAP 3 Ruiten reinigen
STAP 4 Glass Coat aanbrengen op de ruiten
STAP 5 Glass Coat inwerken
STAP 6 Ruiten Nabehandelen

EXTRA BEHANDELINGEN: PRIJS VANAF:€ 30,- + BTW

Naast onze packs kan u bij ons uiteraard ook terecht voor aparte behandelingen. Ook voor een complete behandeling met dieptereiniging van uw interieur bent u bij ons aan het juiste adres ! => Lederen interieurs worden eerst met een aangepaste cleaner gereinigd en vervolgens behandeld met een speciale voedingsbalsem.
Standaard reinigen Exterieur: (Enkel beschikbaar mét behandeling aan Interieur) Vanaf €40 +BTW
Standaard reinigen Interieur: (Enkel beschikbaar mét behandeling aan Exterieur) Vanaf €40 +BTW
Leder behandeling: Vanaf €45 +BTW
Vlekken uit Stof verwijderen: Vanaf €40 +BTW
Hondenhaar Verwijderen: Vanaf €40 +BTW
Cabriodak behandelen: Vanaf €100 +BTW
Polijsten Koplampen: Vanaf €40 +BTW /st
Polijsten Krassen Plaatselijk: Vanaf €30 +BTW
Uitschuren van lak-imperfecties: Volgens offerte
Glass Coat op Ruiten: Vanaf €40 +BTW