Contacteer ons

Contacteer ons

CAR DETAILING

Een combinatie van goede producten, vakkennis en handwerk. Dat is waarvoor onze car detailing staat! 

Bij Naxcar bieden we een reeks behandelingen aan voor zowel Interieur als Exterieur. Wij staan bekend voor ons polijstwerk en de hoge afwerkingsgraad, als échte Detailer werken wij het liefst met Carnauba-producten of pure wax voor de mooiste, diepe en zuivere afwerking, maar uiteraard leggen wij ook beschermende nano coatings die erg populair zijn voor leasing-wagens of voertuigen die veel kilometers rijden.

Wij blinken uit in ons polijstwerk dankzij het gebruik van de zuiverste polishes op de markt -zonder fillers- in combinatie met een uniek polijstproces dat een zekere toewijding vraagt opdat u geen risico zou lopen om polijstbanen of hologrammen tegen te komen na amper enkele wasbeurten.

Al onze behandelingen worden uitgevoerd met een selectie van kwaliteitsproducten van diverse merken binnen de detail-wereld. Steeds afgestemd naar de lak- of stofsoort en het resultaat dat de klant wenst.

Ook dankzij onze dieptereinigingen van lak om industriële neerslag en zelfs industriële verfnevel uit de lak te verwijderen, zijn wij gekend bij rederijen en grote bedrijven in de havens van België en Nederland. Bovendien gebeuren al onze reinigingen zuurvrij en 100% ecologisch verantwoord

Dat onze passie voor wagens groot is, werd in een exclusieve reportage vastgelegd in hét magazine der magazines voor Maserati eigenaars: Maseratisti Belgi. Wij zijn ook aangesloten bij de International Carwash Association waarmee wij ons voortdurend bijscholen over de nieuwste technieken zodat wij u steeds het beste van de markt kunnen bieden.

Wij werken met wagens van inwoners uit binnen- en buitenland en werken dus op verplaatsing over de landgrenzen heen. Ook tijdens onze vakantie maken wij graag tijd om uw wagen onder handen te nemen. 

Mobilhome, trailer of specifiek voertuig

Elke structuur en opbouw (metaal of polyester) van mobilhomes en trailers, tractoren of boten vraagt een specifieke behandeling. Bij Naxcar kunnen we allerlei types succesvol behandelen. In het verleden hebben wij ook al enkele gelcoats van boten onder handen genomen met een aangepaste polijstbehandeling dus wij zijn van veel markten thuis.

Contacteer ons voor een afspraak om uw voertuig te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Nog niet gevonden wat u zocht? Kijk misschien ook hier: