Contacteer ons

Contacteer ons

CAR DETAILING

Een combinatie van goede producten, vakkennis en handwerk. Dat is waarvoor onze car detailing staat! 

Bij Naxcar bieden we behandelingen en nano coatings aan zowel voor wagens met een glanzende laklaag als voor wagens met een matte laklaag. Onze vakmannen blinken dan ook uit in uitstekend polijstwerk dankzij de zuiverste polishes op de markt in combinatie met een uniek polijstproces dat een zekere toewijding vraagt opdat u geen risico zou lopen om polijstbanen tegen te komen na amper enkele wasbeurten.

Ook dankzij onze dieptereinigingen van lak om industriële neerslag en zelfs industriële verfnevel uit de lak te verwijderen, zijn wij gekend bij rederijen en grote bedrijven in de havens van België en Nederland. Bovendien gebeuren al onze reinigingen zuurvrij en 100% ecologisch verantwoord. 

De microbe voor het echte detailen kregen we tientallen jaren geleden te pakken. Wat startte met het grondig reinigen van onze eigen wagen, evolueerde al snel naar een succesvolle opleiding carrosserie en het onderhouden van wagens in loondienst bij een poetsbedrijf.

Later, in 2011, ontstond Naxcar. Naxcar komt van Nancy, Aaron en Xana en is ook een kleine verwijzing naar onze favoriete autosport Nascar. Dat onze passie voor wagens groot is, werd in een exclusieve reportage vastgelegd in hét magazine der magazines voor maserati eigenaars: Maseratisi Belgi. 

Wij werken met wagens van inwoners uit binnen- en buitenland en werken dus op verplaatsing over de landgrenzen heen. Ook tijdens onze vakantie maken wij graag tijd om uw wagen onder handen te nemen. 

Uw wagen steelt de show

Neemt u met uw auto deel aan een bruiloft, beurs, toertocht of dergelijke, maar heeft u geen tijd om uw trots op te poetsen? Geef wat werk uit handen en laat uw auto door ons onder handen nemen! 

Nieuwe of tweedehands wagen

U wilt zo lang mogelijk genieten van een ‘nieuwe’ auto. Dit heeft uiteraard veel te maken met onderhoud, niet alleen technisch maar ook wat carrosserie betreft. Daarom is een regelmatige grondige poetsbeurt noodzakelijk om uw wagen in topconditie te houden.

Ook een tweedehands wagen kan na een grondige detailbeurt weer zo goed als nieuw worden gemaakt. 

Matte lakken: een aangepast onderhoud

Tegenwoordig zien we meer en meer wagens (niet alleen exclusieve wagens) met een matte finish of een zogenaamde satijnglans. Deze wagens zijn niet per se voorzien van een carwrap, maar kunnen ook gespoten zijn. Gespoten wagens met matte finish vragen, in tegenstelling tot wat velen denken, zeer nauwkeurig onderhoud met speciaal aangepaste behandelingen. Wij kunnen eigenaars van deze nieuwe trend moeiteloos helpen met een aangepaste standaardreiniging en met een aangepaste coating die ervoor zorgt dat u ook zelf eenvoudig uw matte lak kan onderhouden. 

Exclusieve wagen, sportwagen, classic of oldtimer

Oldtimers en sportwagens vragen meestal net dat ietsje meer dan een doorsnee voertuig.

De lak bij oldtimers is meestal anders opgebouwd. Sportwagens hebben in de meeste gevallen dan weer een hardere laklaag en het interieur vraagt meestal ook bijzondere aandacht door de diversiteit aan materialen. 

Lichte vracht of vrachtwagen

Een lichte vracht en vrachtwagen vragen in veel gevallen een aangepaste behandeling doordat deze een andere soort van verontreiniging heeft. In de meeste gevallen hebben dit soort voertuigen ook een andere laksoort dan normale voertuigen, wat opnieuw om een specifieke behandeling vraagt die wij u met plezier aanbieden. 

Mobilhome, trailer of specifiek voertuig

Elke structuur en opbouw (metaal of polyester) van mobilhomes en trailers, tractoren of boten vraagt een specifieke behandeling. Bij Naxcar kunnen we allerlei types succesvol behandelen. 

Contacteer ons voor een afspraak om uw voertuig te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Nog niet gevonden wat u zocht? Kijk misschien ook hier: