Tesla Model X Ceramic & Glass

Alleen de beste zorgen, dat is wat een wagen van dit kaliber nodig heeft. Deze moderne SUV van Tesla kreeg dan ook een Ceramic Coat en een Extra glaslaag over de ruiten bij NAXCAR. 

Futuristisch en een knap staaltje van de modernste technieken, de ervaring die je beleeft wanneer je werken uitvoert aan deze wagen zijn uniek te noemen, camera’s en afstanddetectoren over het hele voertuig, zelf-dimmend Heatshield glass, automatische deuren en de bekende ‘Falcon-doors’ achteraan, écht fantastisch! 

Tesla-eigenaars zijn bestuurders die er écht om geven, daarom werd deze Model X voorzien van een extra glaslaag bovenop de ruiten en de cameralenzen rondom. En de prachtige witte parelmoerlak, rubbers, chroom onderdelen, sluitkanten en lichten werden voorzien van een Ceramic Coat die 5 jaar stand zal houden. 

Deze Tesla Model X is zo een wagen dat ons altijd zal bijblijven, door zijn eigenheid maar ook door de schittering die onze werken teweeg heeft gebracht waardoor de wagen zeker en vast helemaal zal worden nagekeken bij het passeren van andere weggebruikers.