Contacteer ons

Portfolio

  Onze klanten

  Hieronder een beperkt overzicht van enkele leuke projecten binnen ons klantenbestand. Dit zijn stuk voor stuk voertuigen die wij mochten voorzien van een detail-behandeling, accessoires of onderdelen naar wens van de eigenaar.

  Al de foto's werden door ons genomen of zijn afgebeeld met toestemming van de eigenaar. Copyright is dan ook van toepassing zonder enig recht van herpublicatie.

  2013 Dodge Challenger

  2013 Dodge Challenger

  Conversie van een 2013 model naar een 2018 Demon-Look: widebody kit, voorbumper, motorkap, 2015+ koplamp-conversie en daarbij een 'Torch' Louver maken van deze Challenger een uniek exemplaar.

  2018 Ram 1500 REBEL

  2018 Ram 1500 REBEL

  Deze Ram REBEL werd door ons voorzien van een stoere Sport Bar 2.0 van GoRhino in zwarte textuur voor die ultieme off-road-look.

  BMW 750iL

  BMW 750iL

  Deze luxe limousine werd door ons in volle glorie hersteld met een 5-staps lakcorrectie en een aan BMW lak aangepaste dubbele carrnauba-laag. U ziet hier een duidelijk verschil tussen een afgewerkt panel en hoe deze binnen kwam.

  2016 Dodge Charger SRT392

  2016 Dodge Charger SRT392

  De eigenaar van deze prachtige Charger doet gedurende enkele jaren beroep op onze services om de correcte onderhoudsdelen voor zijn Modern-Muscle te voorzien.

  Mercedes-Benz SLK 350

  Mercedes-Benz SLK 350

  De velgen die deze klant in gedachten had voor zijn SLK, bestonden niet in de gewenste afmetingen, dus werden ze op maat gemaakt en heeft de klant nu dé velgset van zijn dromen.

  John Deer 7920

  John Deer 7920

  1 van onze extremere uitdagingen was dit voormalige werkpaard klaarstomen voor zijn pensioen. Een 3-staps lakcorrectie gaf de lak -die stevig verweerd was- zijn volle glorie terug.

  1969 Dodge Charger General Lee

  1969 Dodge Charger General Lee

  Wij mochten deel uitmaken van deze frame-off restauratie en leverden onder andere ook de matching velgen.

  RAM TRX

  RAM TRX

  Dit monster werd met behulp van LED's van oa Baja Industries en Oracle voorzien van een pakket om de 707 paarden ook in het donker vol te laten galloperen.

  VW Kever

  VW Kever

  Deze klassieker werd door ons voorzien van echte Whitewalls in de geschikte maat, om zorgeloos te toeren.

  2018 Jeep Wrangler JL

  2018 Jeep Wrangler JL

  Een set High-End 20" KAHN velgen geven deze Jeep voortaan van een luxueuze uitstraling.

  2021 Maserati Ghibli Trofeo

  2021 Maserati Ghibli Trofeo

  Een Full-Detail werd op deze Italiaanse 'Bella' losgelaten om te schitteren als nooit tevoren. Een meerstaps lakcorrectie gaf deze lak een subliem resultaat, afgewerkt met High-End Carnauba.

  2015 Dodge Challenger

  2015 Dodge Challenger

  Conversie van een V6 Small Body naar een Demon-look voorkant met widebody kit. De US achterlichten werden ook omgebouwd naar oranje knipperlichten voor goedkeuring binnen Europa.

  BMW Z1

  BMW Z1

  Deze prachtige BMW werd door ons compleet gepolijst en afgewerkt met een PTFE Teflon laag om de lak weer de schittering van weleer te geven. ook het interieur werd grondig aangepakt met de juiste technieken.

  Audi A7 Forgiato

  Audi A7 Forgiato

  De combinatie met deze unieke, custom made 20" Forgiato's maakt dat onze klant met zijn Audi A7 zich zeker onderscheidt van de massa.

  2016 RAM 1500

  2016 RAM 1500

  Deze RAM werd door ons voorzien van een custom front lip, spatbordverbreders en een set zwarte 22" SRT-10 velgen.

  Mazda 3

  Mazda 3

  Voor deze Mazda 3 werd op vraag van de klant een speciaal uitlaatsysteem vanuit de VS ingevoerd naar Nederland.

  2015 Dodge Challenger

  2015 Dodge Challenger

  Deze Challenger uit Zweden verkreeg via ons als Officieel Europese verdeler een Glassskinz Torch achterruit louver. Een topkeuze, voor 'The Real Deal'.

  Mercedes-Benz 230 SL Pagode

  Mercedes-Benz 230 SL Pagode

  Full Detail met 3-staps lakcorrectie, Chrome-detail, een set whitewalls en een carnauba-laag gaven deze Pagode de uitstraling die aanleunt bij dit model: Perfectie tot in het kleinste detail.

  2017 Dodge Challenger

  2017 Dodge Challenger

  Deze Challenger SXT werd voorzien van een Prior widebody kit inclusief extreme vebredingen, voorbumper, front lip en diffuser. Het geheel werd afgewerkt met HALO's voor dé EVIL-look.

  VW Golf GTE

  VW Golf GTE

  Deze Golf GTE werd voorizen van een set velgen die aanleunen bij de originele look. Een perfecte set om de zomer door te komen.

  Tesla Model X

  Tesla Model X

  Een High-End Detail inclusief lakcorrectie met als afwerking een Ceramic Coat voorzien deze Model X gedurende de komende jaren van blijvend resultaat.

  Ford F-150 LOBO

  Ford F-150 LOBO

  HardTop met ruiten, gelakt in de kleur van de F-150 van onze klant. Zo kan hij meer materiaal laden en blijft alles droog.

  2012 Hyundai Genesis

  2012 Hyundai Genesis

  Een REMUS sportuitlaatsysteem zorgt bij deze Genesis voortaan voor een mooier klankenspel en geeft toch een ruigere look aan de achterkant.

  1969 Dodge Charger

  1969 Dodge Charger

  De über Muscle Car der Amerikanen werd door ons voorzien van nieuwe General-Look velgen.

  2016 Ford Mustang EcoBoost

  2016 Ford Mustang EcoBoost

  Op vraag van de klant leverden we deze zeer agressieve diffuser voor de Mustang vanuit de VS.

  Ford Transit KMC

  Ford Transit KMC

  De eigenaar van deze Ford Transit Custom wou eens wat anders dan wat je ziet in het straatbeeld. Deze KMC's bleken de perfecte keuze.

  2008 Dodge Challenger

  2008 Dodge Challenger

  Deze moderne Muscle Car werd voorzien van HALO's en een metalen Billet grille om een boze look te verkrijgen.

  2017 Ford Mustang EcoBoost

  2017 Ford Mustang EcoBoost

  20" Shelby's in combinatie met vers rubber zorgen ervoor dat deze Pony bolt in stijl.