• Jarenlange ervaring voor het detailen van voertuigen
    Import onderdelen uit USA
    Exclusieve accessoires, banden & velgen

    CONTACTEER ONS

We make your ride your joy and pride!

NAXCARWHEELS

NAXCARWHEELS

Uiteraard zijn wielen essentieel voor een voertuig, maar een set velgen maakt of "kraakt" het voertuig vaak. Wij helpen u graag in uw keuze om de velgen en banden naar uw smaak te vinden.

Lees meer
NAXCARPARTS

NAXCARPARTS

Via onze eigen import vanuit de USA leveren wij u onderdelen en accessoires voor Amerikaanse wagens: van oldtimers tot moderne voertuigen en Europese Pick-Ups.

Lees meer
NAXCAREXCLUSIVE

NAXCAREXCLUSIVE

Gaat u niet graag op in de massa? Rijdt u liever met een unieke wagen die wat meer vertelt over uw persoonlijkheid of stijl? Dan bent u bij Naxcar aan het juiste adres!

Lees meer
NAXCARDETAILING

NAXCARDETAILING

Er is niets belangrijker dan de finish van een voertuig! Dit vraagt een combinatie van goede producten, vakkennis en handwerk. Dat is waarvoor onze cardetailing service staat!

Lees meer

OVER
NAXCAR

Opgericht in 2011 uit een diepgewortelde familiale passie voor wagens die meer dan 60 jaar terug gaat.
De firmanaam is niet zomaar gekozen:

N= de moeder (Nancy)
A= de zoon (Aaron)
X= de dochter (Xana)
CAR

En mede geïnspireerd door onze favoriete Motorsport: NASCAR, was het niet moeilijk onze bedrijfsnaam, NAXCAR te vinden.
Naxcar is een familiebedrijf met een diepgewortelde passie voor wagens. Dankzij onze jarenlange ervaring in diverse takken binnen de automobielindustrie kunnen wij u binnen al onze services (Detailing, NaxcarParts, NaxcarExclusive en NaxcarWheels) voorzien van een uitgebreide productkennis, waarbij enkel kwaliteit en duurzaamheid belangrijk zijn. Met onze speciale selectie van leveranciers binnen al onze gebieden, zijn we in staat om u een kwaliteitsvolle service aan te bieden voor alle types wagens: van alledaagse wagens en SUV's, over sportwagens en oldtimers tot zelfs exotische hyper-cars. Wij besteden een maximale zorg aan ons werk en met onze persoonlijke en transparante service onderscheiden we ons moeiteloos van onze concurrentie.
Sinds enkele jaren importeren we ook zelf onze onderdelen en accessoires van onze leveranciers uit de USA. Accessoires voor alle voertuigen en onderdelen voor Amerikaanse pick-up's of muscle cars zoals de Dodge Challenger, Chevrolet Camaro of Ford Mustang. Maar uiteraard ook voor minder bekende Amerikaanse modellen en uiteraard Amerikaanse oldtimers.
Hiervoor werken wij met leveranciers over heel de VS en Canada. Wij proberen onze levertermijnen zo kort mogelijk te houden door luchtvrachtzendingen vanuit New York aan te bieden, daarnaast kunnen wij ook een goedkoper alternatief aanbieden via Containervracht uit South Carolina.

Enkele referenties

Onze Detail-behandelingen

CLEAN & WAX PACK

Deze behandeling is mogelijk in combinatie met diverse soorten hoogwaardige wax en kan zo worden afgestemd volgens uw eisen (Blends, Teflon of Carnauba) vanaf €145,- +BTW. Het omvat een specifieke behandeling om de lak optimaal te voeden en te beschermen. Hierbij gaan we een speciale op uw eisen afgestemde wax zorgvuldig met de hand aanbrengen.

Lees meer

CLEAN & COAT PACK

Deze behandeling is speciaal voor diegenen die een extra boost willen qua lakbescherming & diepglans, maar méér willen dan wat een standaard wax kan bieden. Dit is 1 van onze populairste behandelingen omdat de wagen echt een snelle coating krijgt die 4-8 weken (of 4 wasbeurten lang) op de wagen blijft zitten. Een compleet nieuw, revolutionair soort coating!

Lees meer

SIMONIS PACK

Met deze behandeling krijgt uw lak een upgrade, deze zal schitteren en de fijnste krasjes worden verwijderd. In de volksmond kennen we deze behandeling als Simoniseren, maar wij doen dit dan op de Professionele manier: Machinaal en met Precisie (100% hologramvrij resultaat!) De lak ondergaat een machinale poetsbehandeling met een geavanceerde polish om lichte lakdefecten/oxidatie te verwijderen.

Lees meer

DETAIL POLISH PACK

Een complete schoonheidsbehandeling voor het exterieur van uw voertuig inclusief Polijstwerk! Na deze behandeling zal de glans en reflectie tot diepglans hersteld worden en zullen (was)krassen (niet voelbaar), doffe of geoxideerde lak tot het maximale verbeteren qua zichtbaarheid.

Lees meer

CERAMIC GUARD SICARBON+

Deze coating is het allernieuwste op de markt! Top of the Bill zoals ze weleens zeggen! De Nano-moleculen van deze coating zijn op basis van Koolstof waardoor ze nog dichter op elkaar zitten dan een coating op basis van SiO-moleculen.

Lees meer

EXTRA BEHANDELINGEN

Naast onze packs kan u bij ons uiteraard ook terecht voor aparte behandelingen. Ook voor een complete behandeling met dieptereiniging van uw interieur bent u bij ons aan het juiste adres ! => Lederen interieurs worden eerst met een aangepaste cleaner gereinigd en vervolgens behandeld met een speciale voedingsbalsem.

Lees meer

Onze diensten