• Jarenlange ervaring voor het detailen van voertuigen
  Import onderdelen uit USA
  Exclusieve accessoires, banden & velgen

  CONTACTEER ONS

 • Jarenlange ervaring voor het detailen van voertuigen
  Import uit USA 
  Exclusieve accessoires, banden & velgen

  CONTACTEER ONS

We make your ride your joy and pride!

NAXCARWHEELS

NAXCARWHEELS

Uiteraard zijn wielen essentieel voor een voertuig, maar wij zijn van het principe dat een set velgen de wagen maakt of "kraakt". Wij helpen u graag in uw keuze om de perfecte set naar uw smaak te vinden.

Lees meer
NAXCARPARTS

NAXCARPARTS

Via onze eigen import vanuit de USA leveren wij u onderdelen en accessoires voor Amerikaanse wagens: van oldtimers tot moderne voertuigen en Europese Pick-Ups.

Lees meer
NAXCAREXCLUSIVE

NAXCAREXCLUSIVE

Gaat u niet graag op in de massa? Rijdt u liever met een unieke wagen die wat meer vertelt over uw persoonlijkheid of stijl? Dan bent u bij Naxcar aan het juiste adres!

Lees meer
NAXCARDETAILING

NAXCARDETAILING

Er is niets belangrijker dan de finish van een voertuig! Dit vraagt een combinatie van goede producten, vakkennis en handwerk. Dat is waarvoor onze cardetailing voor staat!

Lees meer

OVER
NAXCAR

Opgericht in 2011 uit een diepgewortelde familiale passie voor wagens die meer dan 60 jaar terug gaat.
De firmanaam is niet zomaar gekozen:

N= de moeder (Nancy)
A= de zoon (Aaron)
X= de dochter (Xana)
CAR

En mede geïnspireerd door onze favoriete Motorsport: NASCAR, was het niet moeilijk onze bedrijfsnaam te vinden.
Naxcar is een familiebedrijf met een diepgewortelde passie voor wagens. Dankzij onze jarenlange ervaring met het detailen van voertuigen en een uitgebreide productkennis en selectie van leveranciers, zijn we in staat om u een kwaliteitsvolle service te bieden voor alledaagse wagens, sportwagens en oldtimers. Wij besteden een maximale zorg aan ons werk en met onze persoonlijke en transparante service onderscheiden we ons moeiteloos van onze concurrentie.
Sinds enkele jaren importeren we ook onderdelen en accessoires uit de USA. Zowel voor pick-up's of muscle cars zoals de Dodge Challenger, Chevrolet Camaro of Ford Mustang als voor minder bekende modellen en uiteraard Amerikaanse oldtimers.
Hiervoor werken wij met leveranciers in heel de VS en Canada. Wij proberen onze levertermijnen zo kort mogelijk te houden door luchtvrachtzendingen vanuit New York aan te bieden. Grotere onderdelen en accessoires kunnen via containervracht komen vanuit diverse locaties aan de Oost- en Westkust.

Onze behandelingen

CLEAN & WAX PACK

Deze behandeling is mogelijk in combinatie met diverse soorten hoogwaardige wax en kan zo worden afgestemd volgens uw eisen (Blends, Teflon of Carnauba) vanaf €145,- +BTW. Het omvat een specifieke behandeling om de lak optimaal te voeden en te beschermen. Hierbij gaan we een speciale op uw eisen afgestemde wax zorgvuldig met de hand aanbrengen.

Lees meer

CLEAN & COAT PACK

Deze behandeling is speciaal voor diegenen die een extra boost willen qua lakbescherming & diepglans, maar méér willen dan wat een standaard wax kan bieden. Dit is 1 van onze populairste behandelingen omdat de wagen echt een snelle coating krijgt die 4-8 weken (of 4 wasbeurten lang) op de wagen blijft zitten. Een compleet nieuw, revolutionair soort coating!

Lees meer

SIMONIS PACK

Met deze behandeling krijgt uw lak een upgrade, deze zal schitteren en de fijnste krasjes worden verwijderd. In de volksmond kennen we deze behandeling als Simoniseren, maar wij doen dit dan op de Professionele manier: Machinaal en met Precisie (100% hologramvrij resultaat!) De lak ondergaat een machinale poetsbehandeling met een geavanceerde polish om lichte lakdefecten/oxidatie te verwijderen.

Lees meer

DETAIL POLISH PACK

Een complete schoonheidsbehandeling voor het exterieur van uw voertuig inclusief Polijstwerk! Na deze behandeling zal de glans en reflectie tot diepglans hersteld worden en zullen (was)krassen (niet voelbaar), doffe of geoxideerde lak tot het maximale verbeteren qua zichtbaarheid.

Lees meer

CERAMIC GUARD SICARBON+

Deze coating is het allernieuwste op de markt! Top of the Bill zoals ze weleens zeggen! De Nano-moleculen van deze coating zijn op basis van Koolstof waardoor ze nog dichter op elkaar zitten dan een coating op basis van SiO-moleculen.

Lees meer

EXTRA BEHANDELINGEN

Naast onze packs kan u bij ons uiteraard ook terecht voor aparte behandelingen. Ook voor een complete behandeling met dieptereiniging van uw interieur bent u bij ons aan het juiste adres ! => Lederen interieurs worden eerst met een aangepaste cleaner gereinigd en vervolgens behandeld met een speciale voedingsbalsem.

Lees meer

Enkele referenties

Onze diensten