• Welkom bij NAXCAR !

  Premium Automotive Solutions

 • We help you to make the dream work:
  1969 Charger van een Duitse klant

 • Exclusieve Bodykits, Accessoires,

  Tuning Parts, Carbon Fiber & Uitlaatsystemen

  voor non-US modellen.

  www.NaxcarExclusive.com

 • Onderdelen en accessoires voor uw Amerikaan

  en voor de EU-uitvoeringen van

  Jeep, Ford, Cadillac, Mustang, Camaro, Tesla.

  www.NaxcarParts.com

 • Premium & Custom wielen:

  Velgen, banden en Whitewalls

  www.NaxcarWheels.com

 • Euro Pick-Up Parts & Accessoires

  www.NaxcarExclusive.com

 • Performance en ECE-uitlaatsystemen:

  Bekijk onze Merken

 • Premium Solutions voor uw

  Amerikaanse Classic

  www.NaxcarParts.com

 • Neem contact met ons op via onderstaande websites

  of stuur ons een mail:

  CONTACT

We make your ride your joy and pride!

NAXCARParts

NAXCARParts

Amerikaanse auto-onderdelen voor classics, moderne wagens, pick-up's, "Ponycars" en de legendarische American Muscle Cars. Zowel voor Originele als Aftermarket onderdelen.

Lees meer
NAXCARWheels

NAXCARWheels

Een set velgen of banden maakt of "kraakt" het voertuig vaak. Wij helpen u graag in uw keuze voor de perfecte set. We bieden ook een ruim aanbod aan Race- en Oldtimerbanden. Van Whitewall tot Redline.

Lees meer
NAXCARExclusive

NAXCARExclusive

Voor bodykits, aero- en composiete delen, interieur conversies en uitlaatsystemen voor Niet-Amerikaanse merken. Wij leveren ook vervangende carrosseriedelen en originele onderdelen.

Lees meer
NaxcarExhausts

NaxcarExhausts

Wij zorgen met onze geselecteerde merken waar wij tevens dealer van zijn, voor een geraffineerde sound, die uw wagen -waar mogelijk- ook een vermogenswinst geeft... Zelfs met ECE-EC-ABE toelating.

Lees meer

OVER
NAXCAR

Opgericht in 2011 uit een diepgewortelde familiale passie voor wagens die meer dan 60 jaar terug gaat.
NAXCAR bv, een 'Car Crazy'-Familie met een extreme passie voor de automobiel. Uiteraard is onze Firmanaam niet zomaar gekozen:
N= de moeder (Nancy)
A= de zoon (Aaron)
X= de dochter (Xana)
CAR

En mede geïnspireerd door onze favoriete Amerikaanse Motorsport: NASCAR, was het niet moeilijk onze bedrijfsnaam te vinden.
Dankzij onze jarenlange ervaring in diverse takken van de automobielindustrie kunnen wij u binnen al onze services voorzien van een uitgebreide productkennis, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voor ons het belangrijkst zijn. Met onze speciale selectie van leveranciers in al onze specialisaties, zijn we in staat om u een kwaliteitsvolle service aan te bieden voor alle types wagen. Wij besteden een maximale zorg aan ons werk en met onze persoonlijke en transparante service onderscheiden we ons moeiteloos van onze concurrentie.
Sinds enkele jaren importeren we ook zelf onze onderdelen en accessoires van onze leveranciers vanuit de USA. Wij proberen onze levertermijnen zo kort mogelijk te houden door wekelijkse luchtvrachtzendingen vanuit New York aan te bieden, daarnaast kunnen wij ook een goedkoper alternatief aanbieden via Containervracht voor diverse onderdelen.