US Parts

US Parts

Uw leverancier in Originele en Aftermarket onderdelen en accessoires voor uw Amerikaans voertuig. Dealer van diverse merken en o.a. ook exclusief Europees dealer van Glassskinz louvers voor moderne muscle- en ponycars. Bekijk zeker ook onze webshop.

Naar NaxcarParts
Exclusive

Exclusive

Automotive Fashion voor bijna ALLE merken van voertuigen. Bodykits, aero parts, EcoTuning met carbon fiber en composiete materialen, interieur conversies en uitlaatsystemen, ... van diverse grote merken. Klik op de knop hieronder voor meer info.

Naar NaxcarExclusive
Ruiten

Ruiten

Of u nu een Voorruit, Zijruit, Achterruit of Dakruit zoekt. Wij bieden voor bijna al de voertuigen een kwaliteitsvolle én betaalbare oplossing. Ook voor Klassiekers en Oldtimers met de correcte tint. Volgens VIN kunnen wij vaak ook Originele ruiten aanbieden.

Meer info
Detailing

Detailing

Al sinds 2011 zijn wij een vaste waarde als het om het zeer grondig poetsen van voertuigen gaat. Wij gaan enkele stappen verder dan de doorsnee 'car cleaner'. Internationaal gekend om onze dieptereiniging en ons uitstekend polijstwerk zonder vulmiddelen.

Meer info

OVER
NAXCAR

Opgericht in 2011 uit een diepgewortelde familiale passie voor de automobiel. Een 'car-crazy'-familie waar benzine door de aderen stroomt.
NAXCAR, meer dan een naam die lijkt op onze favoriete Amerikaanse autosport:
N= de moeder (Nancy) - grondlegger voor het auto-virus
A= de zoon (Aaron) - auto-addict
X= de dochter (Xana) - luide reclamemaker
Persoonlijke Service: Zowat 88% van alles wat we doen, gebeurd onder eigen beheer. Van zoekopdracht tot het verzendingsklaar maken en indien mogelijk ook het transport tot op uw adres. Al de dingen die we toch uitbesteden gebeuren enkel via betrouwbare partners waar wij gedurende de afgelopen jaren een band mee hebben opgebouwd. Hierdoor bieden wij een persoonlijke service die ongeëvenaard is binnen onze sector.
Wij laten voor Amerikaanse voertuigen, een groot deel onderdelen en accessoires zelf vanuit de Verenigde Staten meekomen via ons eigen adres in Florida. Dit kan met lucht- én containervracht. U kan ons ook contacteren om het transport te berekenen om uw spullen mee te laten komen, voertuigtransport is ook een optie. Wij zijn ook actief op de Amerikaanse schade-markt indien u een project wenst aan te kopen.

B2C & B2B dienstverlening

Wij bieden al onze onderdelen en accessoires aan voor zowel Particuliere- (B2C) als Zakelijke klanten (B2B).

Sectorgenoten die grotere volumes afnemen kunnen uiteraard ook aangepaste korting verkrijgen.

Contacteer ons voor de voorwaarden of om een afspraak in te plannen om een eventuele samenwerking uit te bouwen.