Onze services:

US Parts

US Parts

Amerikaanse auto-onderdelen voor classics, moderne wagens, pick-up's, "Ponycars" en de legendarische American Muscle Cars. Zowel voor Originele als Aftermarket onderdelen, motoren, uitlaten, hardtops en tonneaus voor alle Pick-ups.

Lees meer
Exclusive

Exclusive

Automotive Fashion voor Niet-Amerikaanse voertuigen: aero onderdelen, wide- en bodykits. EcoTuning met carbon fiber en composiete materialen, interieur conversies, performance-parts, EC/ECE- en performance uitlaatsystemen.

Lees meer
Wheels

Wheels

Een set velgen of banden maakt of "kraakt" het voertuig vaak. Wij helpen u graag in uw keuze voor de perfecte set. Voor alle banden: On-Off-Road, Semi-slicks, Vintage, Redlines of Whitewalls bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer
Detailing

Detailing

Besteed maximale zorg aan uw voertuig met professionele producten voor een optimaal resultaat. Wij staan inmiddels meer dan 11 jaar bekend om ons uitstekend polijstwerk dat wij ook voor u kunnen uitvoeren.

Lees meer

OVER
NAXCAR

Opgericht in 2011 uit een diepgewortelde familiale passie voor wagens die meer dan 60 jaar terug gaat.
NAXCAR bv, een 'Car Crazy'-Familie met een extreme passie voor de automobiel. Uiteraard is onze Firmanaam niet zomaar gekozen:
N= de moeder (Nancy)
A= de zoon (Aaron)
X= de dochter (Xana)
CAR

En mede geïnspireerd door onze favoriete Amerikaanse Motorsport: NASCAR, was het niet moeilijk onze bedrijfsnaam te vinden.
Dankzij onze jarenlange ervaring in diverse takken van de automobielindustrie kunnen wij u binnen al onze services voorzien van een uitgebreide productkennis, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voor ons het belangrijkst zijn. Met onze speciale selectie van leveranciers in al onze specialisaties, zijn we in staat om u een kwaliteitsvolle service aan te bieden voor alle types wagen. Wij besteden een maximale zorg aan ons werk en met onze persoonlijke en transparante service onderscheiden we ons moeiteloos van onze concurrentie.
WIj halen voor onze NaxcarParts-service voor Amerikaanse voertuigen, zowat 80% van onze onderdelen en accessoires vanuit de USA. Wij proberen levertermijnen zo kort mogelijk te houden door transport vanuit magazijnen in zowel de Oost- als Westkust van de Verenigde Staten aan te bieden met luchtvracht of via FedEx Express. Daarnaast bieden wij ook Containervracht aan voor grote en zware onderdelen, zoals transmissies of crate-motoren.