• Welkom bij NAXCAR !

  WideBody- & Aero Kits, Tuning Parts,

  American Import en Premium Wheels

 • Premium Solutions voor uw Amerikaan:

  Onderdelen & accessoires

  www.NaxcarParts.com

 • Exclusieve Bodykits, Accessoires,

  Carbon Fiber & Uitlaatsystemen

  www.NaxcarExclusive.com

 • Uw Partner in Premium Solutions voor uw Euro Pick-Up:

  Body Kits & Accessoires

  www.NaxcarParts.com

 • Premium & Custom wielen:

  Velgen, banden en Whitewalls

  www.NaxcarWheels.com

 • Neem contact met ons op via onderstaande websites

  of stuur ons een mail:

  CONTACT

We make your ride your joy and pride!

NAXCARPARTS

NAXCARPARTS

Via onze eigen import vanuit de USA leveren wij u onderdelen en accessoires voor Amerikaanse wagens: van oldtimers tot moderne voertuigen en Europese Pick-Ups.

Lees meer
NAXCAREXCLUSIVE

NAXCAREXCLUSIVE

Gaat u niet graag op in de massa? Rijdt u liever met een unieke wagen die wat meer vertelt over uw persoonlijkheid of stijl? Dan bent u bij Naxcar aan het juiste adres!

Lees meer
NAXCARWHEELS

NAXCARWHEELS

Uiteraard zijn wielen essentieel voor een voertuig, maar een set velgen maakt of "kraakt" het voertuig vaak. Wij helpen u graag in uw keuze om de velgen en banden naar uw smaak te vinden.

Lees meer
NAXCARDETAILING

NAXCARDETAILING

Er is niets belangrijker dan de finish van een voertuig! Dit vraagt een combinatie van goede producten, vakkennis en handwerk. Dat is waarvoor onze cardetailing service staat!

Lees meer

OVER
NAXCAR

Opgericht in 2011 uit een diepgewortelde familiale passie voor wagens die meer dan 60 jaar terug gaat.
NAXCAR bv, een 'Car Crazy'-Familie met een extreme passie voor de automobiel. Uiteraard is onze Firmanaam niet zomaar gekozen:
N= de moeder (Nancy)
A= de zoon (Aaron)
X= de dochter (Xana)
CAR

En mede geïnspireerd door onze favoriete Amerikaanse Motorsport: NASCAR, was het niet moeilijk onze bedrijfsnaam te vinden.
Dankzij onze jarenlange ervaring in diverse takken van de automobielindustrie kunnen wij u binnen al onze services voorzien van een uitgebreide productkennis, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voor ons het belangrijkst zijn. Met onze speciale selectie van leveranciers in al onze specialisaties, zijn we in staat om u een kwaliteitsvolle service aan te bieden voor alle types wagens: van alledaagse wagens en SUV's, over sportwagens en oldtimers tot exoten en zelfs hyper-cars. Wij besteden een maximale zorg aan ons werk en met onze persoonlijke en transparante service onderscheiden we ons moeiteloos van onze concurrentie.
Sinds enkele jaren importeren we ook zelf onze onderdelen en accessoires van onze leveranciers uit de USA. Accessoires voor alle voertuigen en onderdelen voor Amerikaanse pick-up's of muscle cars zoals de Dodge Challenger, Chevrolet Camaro of Ford Mustang. Maar uiteraard ook voor minder bekende Amerikaanse modellen en Amerikaanse oldtimers.
Hiervoor werken wij met leveranciers over heel de VS en Canada. Wij proberen onze levertermijnen zo kort mogelijk te houden door luchtvrachtzendingen vanuit New York aan te bieden, daarnaast kunnen wij ook een goedkoper alternatief aanbieden via Containervracht voor diverse onderdelen.

Onze diensten