US Parts

US Parts

Uw leverancier in Originele en Aftermarket onderdelen en accessoires voor uw Amerikaans voertuig. Dealer van diverse merken en o.a. ook exclusief Europees dealer van Glassskinz louvers voor moderne muscle- en ponycars. Bekijk zeker ook onze webshop.

Naar NaxcarParts
Special Parts

Special Parts

Automotive Fashion voor Niet-Amerikaanse voertuigen: wide- en bodykits, aero parts, EcoTuning met carbon fiber en composiete materialen, interieur conversies en performance-parts van diverse grote merken. Klik op de knop hieronder voor meer info.

Naar NaxcarExclusive
Wielen

Wielen

Een set velgen of banden maakt of "kraakt" het voertuig vaak. Wij helpen u graag in uw keuze voor de perfecte set. Voor alle banden: On-Off-Road, Semi-Slicks, Slicks, Vintage, Redlines of Whitewalls bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor PLY als Radiaalbanden.

Meer info
Uitlaten

Uitlaten

Verdeler van pasklare Sportuitlaten, EU-gekeurde systemen en Bypass-klepsystemen van Akraprovič, Armytrix, BORLA, Carven, Fi Exhaust, Guerrilla, iPE, Milltek, Nap, Ragazzon, Remus, Roush, Simons, Supersprint, Tubi-Style en Walker.

Vraag offerte aan

OVER
NAXCAR

Opgericht in 2011 uit een diepgewortelde familiale passie voor de automobiel. Een 'car-crazy'-family waar benzine door de anderen stroomt.
NAXCAR, meer dan een naam die lijkt op onze favoriete Amerikaanse autosport:
N= de moeder (Nancy) - grondlegger voor het auto-virus
A= de zoon (Aaron) - auto-addict
X= de dochter (Xana) - luide reclamemaker
Persoonlijke Service: Zowat 88% van alles wat we doen, gebeurd onder eigen beheer. Van zoekopdracht tot het verzendingsklaar maken en indien mogelijk ook het transport tot op uw adres. Al de dingen die we toch uitbesteden gebeuren enkel met onze betrouwbare partners. Hierdoor bieden wij een persoonlijke service die ongeëvenaard is binnen onze sector.
Wij laten voor Amerikaanse voertuigen, een groot deel onderdelen en accessoires zelf vanuit de Verenigde Staten meekomen.  Met luchtvracht én containervracht. U kan ons ook contacteren om het transport te berekenen om uw spullen mee te laten komen, voertuigtransport is ook een optie.

B2C & B2B dienstverlening

Wij bieden al onze onderdelen en accessoires aan voor zowel Particuliere- (B2C) als Zakelijke klanten (B2B).

Sectorgenoten die grotere volumes afnemen kunnen uiteraard ook aangepaste korting verkrijgen.

Contacteer ons voor de voorwaarden of om een afspraak in te plannen om een eventuele samenwerking uit te bouwen.