Contacteer ons

Vraag en Antwoord

Waarom zou ik Naxcar kiezen ?

Naxcar is een echt Belgisch familiebedrijf dat is uitgegroeid uit een uitzonderlijke passie. Wij houden van een persoonlijke aanpak en behandelen onze klanten zoals we zelf ook behandeld zouden willen worden met wederzijds respect. U bent steeds in contact met een zaakvoerder vanaf het eerste telefoontje of mailtje tot de uiteindelijke levering. 

Van welke kwaliteit zijn de onderdelen die jullie aanbieden ?

Wij bieden enkel en alleen onderdelen aan van Originele makelij of van Premium Merken van A-kwaliteit. Wij bieden zelf NOOIT merkloze onderdelen aan die veelal rechtstreeks uit de Chinese afzetmarkt voortkomen. Assemblage-lijnen van grote merken liggen vaak ook in China om de kosten te drukken, maar deze worden onderworpen aan zeer strenge controles naar kwaliteit en duurzaamheid. Merkloze imitaties uit de afzetmarkt hebben deze controles niet doorlopen en zijn daardoor goedkoop maar ook totaal niet veilig.

Ik ben met een restauratie-project bezig en zoek een complete motor.

Wij leveren ook motoren van Amerikaanse Merken. Zowel Crate-engines als Turn-Key motoren short- en longblock's van GM, FORD en MOPAR of Blueprint motoren voor deze toepassingen. Ook voor versnellingsbakken van GM, FORD en MOPAR: zowel Manueel als Automaat en Tremec -bakken kan u beroep doen op Naxcar. Indien uw budget iets beperkter is kunnen we ook kijken of we een 2dehands exemplaar kunnen leveren via 1 van onze partners.

Kan ik ook iets verkrijgen dat niet op de webshop staat ?

Uiteraard. Wegens het bijzonder ruime aanbod dat wij u kunnen aanbieden is het onmogelijk om alles op onze verschillende webshops aan te bieden. Wij werken volgens het "Feel-Free to ask"-prinicpe. Staat het niet op de website, contacteer ons dan gerust met uw vragen voor een offerte. Gelieve bij aanvraag wel de benodigde gegevens van uw voertuig te zetten om u een correcte opgave te kunnen maken.

Kan ik ook originele onderdelen voor een niet-Amerikaanse wagen aankopen ?

Originele onderdelen bieden wij aan voor alle Amerikaanse -en -gerelateerde voertuigen uit de MOPAR, GM en FoMoCo (FORD USA) groep. Wij kunnen u echter ook onderdelen aanbieden voor de Europese versies van de Chevrolet Camaro en Ford Mustang en modellen van oorspronkelijk Amerikaanse merken zoals bv. Cadillac, Chevrolet, Jeep en Tesla. Onder MOPAR valt ook de FCA-groep waaronder Abarth, Alfa Romeo en Fiat valt. Ook hiervoor kunnen wij een groot deel accessoires en onderdelen leveren. Ook voor delen van Mercedes-Benz, FORD en bepaalde onderdelen van Bentley, Maserati, Ferrari en Lamborghini kan u ons contacteren. Wij beperken ons tot deze merken gezien wij graag onze specialiteit willen behouden.

Voor welke wagens kan ik bodykits of uitlaten bestellen?

Voor aftermarket onderdelen bieden wij een zéér ruim aanbod aan voor bijna al de automerken met zowel NaxcarParts voor Amerikaanse wagens als NaxcarExclusive voor al de rest, van Abarth tot Volkswagen en alles daartussenin. Wij verdelen een zeer groot aantal Tuningmerken maar kunnen op vraag ook bekijken of we het gewenste merk mogen/kunnen leveren.

Kan ik ook langskomen om wat dingen te bespreken ?

Uiteraard! Wij bieden graag transparante service tussen mensen met een bepaalde passie in plaats van u te laten bestellen via een webshop bij iemand die u nog nooit gezien hebt noch kent. Langskomen om uw project te bespreken of wat u exact zoekt kan zeker, wij bekijken dan graag met u waar wij als NAXCAR uw project kunnen ondersteunen of wat we voor u kunnen betekenen. U bent dus zeker welkom om kennis te maken op ons adres in Kinrooi, gelieve wel vooraf een afspraak te maken.


Ik heb een vraag over een bepaald artikel.

Hebt u een vraag over een methode of product…neem dan contact met ons op via het contactformulier.