Contacteer ons

Contacteer ons

Vraag en Antwoord

Waarom zou ik Naxcar kiezen om mijn wagen aan te pakken ?

Naxcar is een echt Belgisch familiebedrijf met een uitzonderlijke passie voor wagens, waar kwaliteit bovenaan staat. Zowel in het detailen waar gestreefd wordt naar perfectie als in ons aanbod aan onderdelen en accessoires. Of de behandeling of zoektocht voor uw voertuig nu uren, dagen of weken in beslag neemt: bij elke wagen gaan wij voor niets minder dan een ultiem resultaat.

Bovendien zijn we ook in onze vrije tijd erg actief in de autowereld met verschillende wagentypes en scholen we onszelf voortdurend bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en snufjes binnen ons vakgebied.

Van welke kwaliteit is het Carbon dat jullie aanbieden ?

Wij bieden enkel en alleen carbon fiber onderdelen in de verschillende soorten twill weaves aan, welke voortkomen uit de bijzondere Autoclave techniek (onder hoge druk aan een constante temperatuur). Al onze carbon onderdelen zijn van gerenomeerde merken waarvan de oorsprong bekend is. Wij bieden NOOIT carbon fiber onderdelen aan die voortkomen uit de Chinese afzetmarkt, de kwaliteit van deze goedkope producten is absoluut niet vergelijkbaar met wat wij aanbieden.

Kan ik ook onderdelen verkrijgen die niet op de webshop staan ?

Uiteraard. Wegens het bijzonder ruime aanbod dat wij u kunnen aanbieden is het onmogelijk om alles op onze verschillende webshops aan te bieden. Wij werken volgens het "Feel-Free to ask"-prinicpe. Staat het niet op de website, contacteer ons dan gerust met uw vragen.

Kan ik ook vervangings-onderdelen voor Non-US cars aankopen ?

Originele onderdelen bieden wij aan voor alle Amerikaanse voertuigen en wagens uit de MOPAR, GM en FoMoCo (FORD USA) groep. Wij kunnen u echter ook onderdelen aanbieden voor de Europese versies van de Chevrolet Camaro en Ford Mustang en modellen van oorspronkelijk Amerikaanse merken zoals bv. Jeep en Tesla. Onder De MOPAR groep valt ook de FCA-groep waarbij in onze contreien Abarth, Alfa Romeo en Fiat onder valt. Ook hiervoor kunnen wij een groot deel accessoires leveren. Voor vervangingsonderdelen van Mercedes-Benz, FORD (EU), en bepaalde onderdelen van Bentley, Maserati, Ferrari en Lamborghini kan u ons ook contacteren. Wij beperken ons tot vervangingsonderdelen van deze merken en bieden geen originele onderdelen aan voor andere merken, gezien wij graag onze specialiteit willen behouden.

Kan ik ook langskomen om wat dingen te bespreken ?

Uiteraard! Wij bieden graag transparante service tussen mensen met een bepaalde passie in plaats van u te laten bestellen via een webshop bij iemand die u nog nooit gezien hebt noch kent. Langskomen om uw project te bespreken of wat u exact zoekt kan zeker, wij bekijken dan graag met u waar wij als NAXCAR uw project kunnen ondersteunen of wat we voor u kunnen betekenen. U bent dus zeker welkom om kennis te maken op ons adres in Kinrooi, gelieve wel vooraf een afspraak te maken.

Kan ik korting krijgen ?

JA dat kan! Als Particuliere klant kan u uw korting verdienen, met ons Loyalty Program verdienen terugkerende klanten een korting. Hoe meer u koopt in 1 van onze afdelingen: NaxcarParts, NaxcarExclusive of NaxcarWheels, des te meer u daarvoor terugkrijgt. Wij werken volgens het principe voor-wat-hoort-wat...Als ik naar de bakker ga krijg ik als nieuwe klant ook geen brood aan een lager tarief lijkt mij. Als B2B klant uit de auto-sector bekijken we wat we eventueel kunnen doen qua prijs na meerdere aankopen. Contacteer ons voor een offerte met uw BTW-nummer. Wij zijn een familiebedrijf met passie en vertrouwen in onze artikelen, de prijzen op de websites en op onze offertes op maat worden aan een zo scherp mogelijke prijs aangeboden.


Ik heb een vraag over een bepaald artikel.

Hebt u een vraag over een methode of product…neem dan contact met ons op via het contactformulier.