Contacteer ons

Detailing

Al sinds het prille begin in 2011 hebben wij ons verdiept in het tot in detail  reinigen en poetsen van voertuigen.

Het grootste deel van ons 'palmares' bestaat uit pleziervoertuigen, alledaagse wagens en oldtimers, maar ook vaartuigen met gelcoat boeg kunnen wij met de nodige finesse behandelen.

Bekijk ons Portfolio voor een impressie van ons werk.

Wij hebben diverse mooie Internationale samenwerkingen op ons 'palmares' staan en staan dan ook bekend om diverse specifieke behandelingen.

Daaronder staat onze lak-dieptereiniging die wij door aangepaste technieken (met de hand -niet machinaal-) tot op Moleculair-niveau kunnen uitvoeren én die daarbij ook nog eens Biologisch is -zonder het gebruik van zuren-.

EN

Ons polijstwerk waar we uiteraard zelf ook bijzonder trots op zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het polijsten en bewerken van diverse glans-laksoorten met de nadruk op oude én moderne laktechnieken.

Ons echte polijstwerk gaat verder dan een 1-staps lakcorrectie die je de dag van vandaag vaker tegenkomt.

Daar wij NOOIT vulmiddelen gebruiken is ons polijstwerk 100% Puur.
Dit vraagt echter een aangepaste methode met diverse polijstmachines en in meerdere stappen. Indien een voertuig vol krassen of waskrassen zit en ons gevraagd wordt om hier terug het maximale uit te halen kunnen wij zelfs lakcorrecties in 8-polijst-stappen uitvoeren, waarbij er in 8 stappen enkel en alleen gepolijst wordt met diverse gradaties polijstpasta's, van zeer grove korrel, tot microscopisch-fijne korrel voor een finish waarbij u alles even helder ziet dan in een spiegel. Achteraf wordt een aangepaste beschermlaag aangebracht, die perfect aan de lak van uw voertuig of volgens uw wensen wordt aangepast.

Al onze lakcorrecties worden voorafgegaan aan een uitgebreide lakmeting om de dikte van de laklaag te bepalen.

Ook voor de behandeling van uw interieur kan u beroep doen op onze diensten. Zowel voor stoffen- als lederen interieurs, van dieptereiniging tot conservering.

Contacteer ons om een Offerte-Afspraak te maken zodat wij u een exacte prijsbepaling kunnen geven, daar wij enkel een échte offerte opmaken nadat we het voertuig zelf gezien hebben.

Onze behandelingen (prijzen zijn een indicatie én vanaf-prijzen Excl. BTW):

Standaard Lak Correctie: Hierbij wordt het exterieur van het voertuig eerst grondig gewassen en volledig ontdaan van contaminatie. Daarna ondergaat de lak een manuele Nano-dieptereiniging. We polijsten in 1/2-stappen om terug een mooie glans te creëren. Deze behandeling wordt standaard afgesloten met een aangepaste waslaag die ca. 6 maanden op uw lak blijft zitten. Vanaf €500,-


HD Lak Correctie: Een polijstbehandeling die voortgaat op bovenstaand Standaard pakket. Waskrassen worden weggewerkt en diepere krassen worden zonaal specifiek aangepakt of de 'hoek van de kras wordt gebroken' om deze zo min mogelijk te laten opvallen indien deze zeer diep zijn. Hierbij polijsten we in minstens 3 tot ... stappen om een ultiem resultaat te bekomen met maximale glans en reflecties. Afwerking met een aangepaste waslaag die ca. 6 maanden op uw lak blijft zitten. Vanaf €800,-


Koplamp Correctie: Koplampen die dof geworden zijn aan de buitenkant kunnen wij bewerken zodat deze terug voldoende lichtopbrengst creëren en u na afkeur geen nieuwe lampen hoeft aan te kopen. Vanaf €80,- per set.


Coaten van Ruiten: met extra glaslaag (ook voor Solar-Roof en getinte ruiten van glas) Vanaf €120,-


Lakverzegeling met Carbon-Ceramic Coat: De ultieme lakverzegeling met verlengbare levenslange garantie. Dit pakket kan enkel in combinatie met een Polijstbehandeling. Vanaf €250,-


Het Polijsten van interieurpanelen of specifieke zones: is mogelijk op aanvraag.

Dieptereinigingen of behandelingen voor het interieur: volgens offerte.