Contacteer ons

Amerikaanse onderdelen & Import

Rijdt uw 'American Dream' in Europa.

Uw hart gaat sneller slaan bij de 'brubbel' van een Amerikaanse V8? Dan bent u allicht gebeten door hetzelfde 'virus' als wij.

In 2011 hebben wij besloten dat de Verenigde Staten net iets te ver liggen om elke week heen te gaan. Dus zijn we gestart met NAXCARparts om 'een stukje' Amerika naar Europa te halen op aanvraag.

Wij leveren alles wat u maar kan indenken vanuit 'Stars & Stripes country', het overgrote deel bestaat uit Amerikaanse auto onderdelen, maar we kunnen uiteraard veel meer deze contreien op laten komen.Zolang het maar in een vliegtuig of zeevracht container past en als het dat niet doen bieden we ook Roll-on-Roll-Off zeevracht aan voor grotere voer-, vlieg- of vaartuigen, helicopters of wat er groter dan groot is.

Onze specialiteit is auto onderdelen én banden, hierin hebben we dan ook een heus netwerk uitgebouwd zodat we voor bijna AL de Amerikaanse automerken wél ergens een adres hebben. Zowel voor moderne als klassieke voertuigen.

Wij zijn dan ook erkend dealer voor een zeer groot aantal merken en leveren ook originele onderdelen van FORD, GENERAL MOTORS, NISSAN USA, MOPAR en TOYOTA USA.

Ons Luchtvracht magazijn is gelegen in West-Florida en we bieden  Containervracht aan vanuit Zuid-Oost Florida.

Wij verzorgen voor 'Amerikanen' ook de conversie van achterlichten naar de Europese standaard, ook voor voertuigen die niet via ons zijn aangekocht.

Bezoek onze NaxcarParts.com webshop.Wielen & WhiteWalls

U kan bij ons ook terecht voor een ruim aanbod aan Banden en Velgen.

Banden: Zijn essentieel voor elke wagen, wij bieden een breed aanbod aan voor zowel straatwagensOff-RoadersMilitaire voertuigen-Oldtimers & Circuitwagens. 

Wij staan Internationaal bekend om ons ruim aanbod aan Whitewalls en Redlines, zowel in radiaalband als in PLY-uitvoering met binnenband of zelfs in PLY-Look-Radiaalband.

Velgen: Ook voor Premium- én de meer Exclusieve velgmerken kan u beroep doen op onze NAXCAR. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw droomvelg te ontwerpen in de gewenste maat vanaf 18" (Forged) of om een design volledig te laten customizen op kleur en afwerking van 's werelds bekendste fabrikanten.

Shop uw banden hier.