CONTACTEER ONS

Contacteer ons

EXCLUSIVE SOLUTIONS

Ga direct naar de NaxcarExclusive Website: www.NaxcarExclusive.com

Gaat u niet graag op in de massa? Rijdt u liever met een unieke wagen die wat meer vertelt over uw persoonlijkheid of stijl? Dan bent u bij onze NaxcarExclusive-afdeling aan het juiste adres! 

NaxcarExclusive is gespecialiseerd in alles wat exclusief is en uw wagen uniek maakt, gaande van high-end accessoires tot echt carbon fiber (geen hydro-dip), interieur kits, custom banden, body kits en zelfs widebody kits. 

De mogelijkheden zijn eindeloos (indien beschikbaar). Wij kunnen met andere woorden een totaalpakket aanbieden om uw wagen uniek te maken geheel volgens uw wensen, te beginnen bij de kleinste details en onderdelen tot waar u maar wenst. 

Door enkel met onderdelen en accessoires van originele merken of A-merken te werken, garanderen we u 100% betrouwbaarheid en de hoogste kwaliteit.

Ook voor de in Europa populaire pick-up's, zoals de VW AmarokFord Ranger of Mercedes-Benz X-klasse, hebben wij een aanbod in leuke accessoires én WideBody kits.

Neem een kijkje op onze NaxcarExclusive website en contacteer ons voor een offerte op maat voor uw voertuig.

Onze hoofdzetel bevindt zich in België, maar al onze diensten worden ook aangeboden aan internationaal cliënteel. Staat uw model of het gewenste onderdeel niet op onze webshop? Contacteer ons dan voor meer informatie of voor een offerte op maat.

Nog niet gevonden wat u zocht? Kijk misschien ook hier: